Groot vrijstaand huis op het platteland van Senas

Gelegen in Sénas, te midden van velden en op een omheind terrein van ongeveer 2 hectare, groot vrijstaand huis van 150 m² woonoppervlak met garage en bijgebouwen.
 
De Commune: 
 
In het hart van de Provence en het Regionaal Natuurpark van de Alpilles, naast de mooiste toeristische bestemmingen, ligt Sénas in een kwaliteitsvolle omgeving.
De gemeente is in volle expansie en blijft elk jaar vele nieuwe inwoners verwelkomen. Het heeft tot doel een harmonieuze economische ontwikkeling te bevorderen met behoud van de Provençaalse tradities en levenskwaliteit. Het is ook een behouden leefomgeving met zijn grote marktplein, zijn groene ruimten en zijn vele activiteiten.
 
Wat de infrastructuur betreft, heeft de stad een kleuterschool en twee lagere scholen, de hogescholen en universiteiten bevinden zich in naburige steden op minder dan 15 minuten afstand (Orgon, Salon de Provence).
 
In het dorpscentrum wemelt het van de plaatselijke winkels, waarbij de gemeente de nadruk legt op het behoud van deze laatste en van de plaatselijke ambachten.
 
Het eigendom:
 
Op minder dan 5 minuten van de afrit 26 van de snelweg van Sénas, is het eigendom gemakkelijk bereikbaar terwijl het gevrijwaard blijft van overlast.
Het is als volgt samengesteld:
 
- Een "dag" gedeelte van 87 m² geleed rond drie grote ruimtes (eetkamer-keuken-woonkamer), het geheel gecompleteerd door een hoekkantoor met toegang tot de garage en de wasruimte
- Een "nacht" gedeelte met twee slaapkamers, toiletten en een badkamer op de begane grond, een slaapkamer en de bijbehorende doucheruimte op de bovenverdieping.
 
Elke kamer op de begane grond heeft directe toegang tot buiten en tot de terrassen die het pand omringen.
 
Aan de buitenkant omvat het vlakke, volledig omheinde terrein een kippenhok, een schuur voor het parkeren van voertuigen of een werkplaats, en diverse opslagruimten.
Het geheel wordt verfraaid door de aanwezigheid van twee privé-vijvers.
 
Bijgebouwen: garage van 30 m², wasruimte, grote gesloten schuur.  
 
 
Prix : 740.000 €