In de Calanques de Figuières

Gelegen aan de kust van de Côte Bleue, meer bepaald in de gemeente Ensuès-la-Redonne, uitkijkend over de calanque van Figuières, ontdekt u dit huis van een hedendaagse architectuur geopend op de natuur.
Goed gevestigd op zijn perceel van 400 m2, is het verdeeld over 3 niveaus die de omgeving zullen domineren en bieden een meesterlijke en vrij uitzicht van 180 ° op de zee en de kustlijn (.
 
Met een oppervlakte van ongeveer 150 m2, omvat het :
Op de begane grond, een ruimte die een mooie woonkamer, een slaapkamer, een badkamer en een keuken herbergt. Dit niveau geeft direct toegang tot het kleine betegelde zwembad met een groene tint van water dat perfect past bij de omringende natuur.
Dit niveau van het huis kan gemakkelijk worden gebruikt als een onafhankelijk appartement.
 
Op de eerste verdieping, een mooie woonkamer met een eetkamer badend in het licht, een woonkamer met houtkachel, een open keuken en een zeer nuttige bijkeuken. Op een rij, 2 slaapkamers en een badkamer.
 
Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers en een doucheruimte (nog af te werken) die elk uitkomen op een terras dat uitkijkt op de calanques en een ongelooflijk uitzicht biedt (van de haven van Marseille tot de punt van Carro).
 
Dit mooie atypische huis wordt gecompleteerd door twee buitenruimtes in terras zodat u kunt profiteren van hoekje natuurlijke schaduw om buiten te lunchen praktisch in alle seizoenen.
Een garage die plaats biedt aan twee kleine auto's achter elkaar, een schuurtje om je strandspullen in op te bergen dat je te voet in een paar minuten kunt bereiken.
 
Een zeldzaam bezit, bijna uniek op de markt vandaag, om zonder mate te zien.
 
Prix : 995.000 €